Contact

Wij zijn een enthousiaste groep mensen die het burgerberaad naar Wageningen willen brengen en kunnen daar alle hulp bij gebruiken. Ben je praktisch ingesteld, super! Draag je vooral het initiatief een warm hart toe? Wordt dan ambassadeur! Praat er met vrienden familie of collega’s over. Neem contact met ons op!

Email: joke@bbwageningen.nl
Op dit moment is het het makkelijkste om met ons in contact te komen door te e-mailen. Wekelijks wordt dit adres gecheckt.

Fysiek: We komen om de week met elkaar bijeen, iedereen is welkom bij deze bijeenkomsten. Binnenkort komt er ook een agenda op deze website. Mocht je interesse hebben in een informatie avond, of wil je een goed gesprek met een kop koffie of een biertje om ideeën en gedachten uit te wisselen, stuur een mailtje en we spreken iets af!

DISCLAIMER

Deze website is nog spiksplinter nieuw! We zijn nog volop bezig om informatie toe te voegen en aanpassingen te maken. Mocht je graag bepaalde informatie op de site zien of misschien typfouten hebben ontdekt, laat het ons vooral weten met een mailtje!